Ξεκίνημα

<h1>Ξεκίνημα</h1>

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1977 και μεγαλωμένος μέσα στο χώρο του εμπορίου. Στα μέσα του 1998 ξεκίνησε η σχέση του με την εστίαση ως βοηθός σερβιτόρου και αργότερα ως σερβιτόρος σε διαφορά μαγαζιά στην Αθήνα

Σαντορίνη

<h1>Σαντορίνη</h1>

Τον Ιούνιο του 1999 για πρώτη φορά ταξιδεύει στην Σαντορίνη. Για τα επόμενα 8 χρόνια δουλεύει εκεί ως bartender τα καλοκαίρια και τους χειμώνες σε κλαμπ των Αθηνών.

Cafe Clemente

Το φθινόπωρο του 2006 τον προσλαμβάνουν ως barista στο cafe Clemente στην οδό Βουκουρεστίου στο κέντρο των Αθηνών. Η σχέση του ως τότε με τον χώρο του καφέ σχεδόν ανύπαρκτη

<>Espresso

<>Espresso</h1>

Το 2007 ξεδιπλώθηκε μπροστά του ένας άλλος μαγικός κόσμος φρεσκοκαβουρδισμένων καφέδων και τρόπων παρασκευής. Ο τότε ψήστης του καφέ, του συγκεκριμένου μαγαζιού, Bruno Fabricio και ο chief barista Macimilliano Merlo τον έκαναν να ερωτευτεί αυτό το πολύπλοκο σε γεύση και αρώματα προϊόν, τον πασίγνωστο σε όλους μας “espresso”.

Εξέλιξη

<h1>Εξέλιξη</h1>

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν η αγάπη των δυο αυτών ανθρώπων για την δουλειά τους και μέρα με τη μέρα προσπαθούσε και ο ίδιος να εξελιχθεί πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν. Καθημερινή εξάσκηση, διάβασμα, επισκέψεις σε εκθέσεις εξωτερικού και στην Ελλάδα  τον βοηθούσαν να εξελιχθεί, κάτι που το εισέπραττε καθημερινά απ´ τους πελάτες του καταστήματος.

Τον Φεβρουάριο του 2009 λαμβάνει μέρος στο πανελλήνιο διαγωνισμό καφέ και αλκοόλ όπου κερδίζει τη δεύτερη θέση.

Bread n Butter

Το Σεπτέμβριο του 2009 αναλαμβάνει να οργανώσει εξ’ολοκλήρου την ανακαίνιση – μεταφορά του νέου “Bread n Butter” στο εμπορικό κέντρο Attica όπου και θα εργαστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2010

Coffeat

Το Μάιο του 2010 αναλαμβάνει την οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού ενός καινούργιου καταστήματος στην παραλιακή (COFFEAT).Εκεί θα ξεκινήσει και πιο άμεσα η σχέση του με τον Ipanema Espresso .

Βραζιλία

<h1>Βραζιλία</h1>

Τον Ιούνιο του 2010 ταξιδεύει στην φάρμα του Ipanema στη Βραζιλία στην περιοχή Minas Gerais που θα επισκεφθούν μαζί με άλλους 13 συνεργάτες, περιοχές καλλιέργειας, θα δουν τρόπους επεξεργασίας και θα πάρουν μια γεύση από μια πολύ μεγάλη φάρμα όπου καλλιεργούνται μόνο υψηλής ποιότητας καφέδες Arabica.

Εκεί το πάθος για τον καφέ θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και ο σεβασμός και η ευθύνη πλέον για την παρασκευή  ακόμα καλύτερων φλυτζανιών θα γίνουν πιο έντονα. Όταν γνωρίζεις από κοντά το έδαφος όπου καλλιεργείται ο αγαπημένος σου καφές, όταν αντιλαμβάνεσαι πόσοι άνθρωποι εργάζονται για να έχουμε αυτούς τους πολύτιμους κόκκους και να απολαμβάνουμε μια υπέροχη κούπα καφέ, σου δημιουργείται ένα μεγαλύτερο κίνητρο ούτως ώστε να αναλάβεις  και εσύ τις ευθύνες σου.

KAWACOM Hellas

Το 2011 θα ξεκινήσει η σχέση με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Ipanema Espresso για την Ελλάδα,  “KAWACOM Hellas “. Εκεί εργάζεται ως υπεύθυνος ποιότητας των καταστημάτων και εκπαιδευτής των barista και των ιδιοκτητών των μαγαζιών.

Ο χρόνος παραμονής του στην εταιρία και η καθημερινή τριβή με τις επαγγελματικές μηχανές espresso και τους μύλους άλεσης, του δίνει τη δυνατότητα, με την εξαιρετική καθοδήγηση των καταρτισμένων τεχνικών της  εταιρίας, να αναλαμβάνει πλέον εξ’ ολοκλήρου τα service των μηχανών της Aftertaste Quality Solutions!

Aftertaste Quality Solutions

<h1>Aftertaste Quality Solutions</h1>

Η Aftertaste Quality Solutions ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 στην Σαντορίνη και σκοπό έχει την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της με υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου καθώς και την εξέλιξη της καφεστίασης στο πιο φημισμένο τουριστικά προορισμό της Ελλάδος και του κόσμου!